2011. április 29., péntek

topáz nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Gyönyörű topáz nyaklánc.
Megrendelheted a hozzá illő fülbevalót is, melynek ára 350 Ft, és a karkötőt ami 500 Ft. Mind a kettőt megtalálhatod meghirdetett aukcióim között.
A vevő igénye szerint postázok.
Karkötőimre vonatkozó akcióm:
1000 Ft felett állom a sima levél, 2000 Ft felett az elsőbbségi levél postai költségét én állom.
Nézd meg a többi aukciómat is!!!
Egy kristály a kiegyensúlyozottságért
Viselőjének világosságot hoz a sötétségbe, túláradó életörömmel, fáradhatatlan optimizmussal és kiegyensúlyozottsággal ajándékozza meg. Az előérzetek és a barátság kövének is nevezték régebben.
Csakra: napfonat csakra (3. ), torok csakra (5. ), illetve harmadik szem csakra (6. )
Előfordulási helyei: Oroszország, Japán, Nigéria, Brazília, Srí Lanka, Ausztrália
Ásványcsoport: szilikátok
Mohs-keménység: 8
Tömörség: 3, 4-3, 6
Színei: színtelen, kék, sárga, vörös, zöld, barna, aranysárga
Tisztítása, tárolása
A legbiztosabb megoldás a topáz tisztítására a tudati energiával történő tisztítás, melyet tanfolyam keretében lehet elsajátítani. ► Emellett lehet Reikivel, csengő hanggal is tisztítani.
Kapcsolódó csillagjegyek
Leginkább az oroszlán, ikrek és a mérleg csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Lelki hatásai
A topáz támogatja általában az önmegvalósítást és az inspirációt. Erősíti a koncentrációt, a kreativitást és a tudatosságot. Viselőjének világosságot hoz a sötétségbe, túláradó életörömmel, fáradhatatlan optimizmussal és kiegyensúlyozottsággal ajándékozza meg. Segít, hogy az apró részleteket és az összefüggéseket egyaránt észre vegyük. Tisztítja az aurát.
Fizikai hatásai
Rosszullét, hormonzavarok ellen, nyugtatja az idegeket, erősíti a szívet és a keringést. Segít álmosságnál, kimerültségnél. Májbetegségeknél pozitív hatása van, segít fejfájásnál, fulladásnál, bronchitisznél, köhögésnél és megfázásnál. Ezenkívül a topáz stimulálja az ízlelő idegeket és erősíti a gerincoszlopot.
Segíti az emésztést, erősíti a szemeket. A kék nemestopáz segíti gondolatformálást, a meditációhoz igen hatékony kő. Az aranytopáz erősíti hitünket és optimizmusunkat.
Egyéb jellemzők
Az előérzetek és a barátság kövének is nevezték régebben, azt tartották, hogy szerencsét kölcsönöz a gazdasági vállalkozásoknál.
(a fenti szöveg eredetileg az Atlantisz Kapui oldalon olvashatóü: http: //www. atlantiszkapui. hu/kristalymutato_topaz. html)



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-18 06:25
. topáz nyaklánc - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése