2011. június 30., csütörtök

Misur György: Szarvasról Rómába - Jelenlegi ára: 2 880 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szarvasról RómábaA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Hosszú és eredményekben gazdag külügyi pályafutást tudhat a háta mögött a szarvasi születésű Misur György, aki a diplomaták régi tradícióját felelevenítve állította össze emlékiratait. A szegény sorból származó első generációs értelmiségi a Külügyi Akadémia elvégzése után 1953-ban kezdte meg diplomáciai pályafutását, mégpedig Varsóban. A Rákosi-rendszer Magyarországán képzett fiatal szakember szabadabb légkört tapasztal meg a lengyel fővárosban, és itt éli át a forradalom napjait, saját véleményének is hangot adva. Jutalmul hét év szilencium, minisztériumi szolgálat várja, majd karrierje akkor lódul meg, amikor az idők szavát megértve belép a Pártba. Párizs, Róma és a kongói Brazzaville a külszolgálat állomásai, amelynek csúcsát a római nagyköveti cím 1986 és 1991 közötti betöltése jelenti. A kilencvenes években többek között a Duna Bizottság elnökeként munkálkodik és a közéletbe is bele kóstol, szülővárosában méretteti meg magát független képviselőjelöltként. Az eleven hangvételű elbeszélés betekintést nyújt a diplomáciai élet kulisszáiba, és bemutatja hogyan tudott működni egy csak szavakban független állam diplomatája. A szerző nem rejti véka alá, olykor csípős véleményét, magát a körülményekkel számot vető szakemberként ábrázolva, a múltját sem tagadja meg. A gyermekkor és szakmai-közéleti életút állomásait feldolgozó két rész után a szerző közéleti-politikai gondolataival ismerkedhetünk meg. Származása okán is nyilatkozik a magyar-szlovák viszonyról, valamint kifejti, hogy a civil társadalomra és a két kamarás parlament intézményére támaszkodva, hogyan mehetne végbe a mai politikai elit cseréje. A kiadványt gazdag, fekete-fehér fotókból és hivatalos dokumentumokból álló függelék egészíti ki. ISBN: 978-963-8033-63-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 880 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 16:04
. Misur György: Szarvasról Rómába - Jelenlegi ára: 2 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése