2011. augusztus 26., péntek

Kőrösi Csoma : Buddha élete és tanításai: - Jelenlegi ára: 1 710 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Buddha élete és tanításai: (Téka)A könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
A kötet egy eredetileg 1957-ben Calcuttában kiadott gyűjtemény alapján - Kőrösi Csoma három tibetológiai írását és egy angol tudós, W. W. Hunter átfogó tanulmányát tartalmazza a híres erdélyi Kelet-kutatóról. A művelődéstörténeti, tudománytörténeti értékű könyv - előszava szerint - azt is bizonyítja, hogy Kőrösi Csoma Sándor Indiában sem merült feledésbe. Bodor András bevezetője egyébként a Hunter által megrajzolt portrét összeveti a hazai szakirodalom eddigi megállapításaival is. Az angol életrajz ugyanis sok új szemponttal egészíti ki ezeket, és pontosabb képet ad az erdélyi utazó indiai tevékenységének történetéről. Föl meri mutatni például Kőrösi illúzióit, kudarcait is, és csak ezek után jelöli ki - tárgyilagosan - helyét a tibetológia úttörői között. A három Kőrösi-tanulmány (Buddha élete Shakya halálának elbeszélése A Dulva elemzése) adalékszerű szövegközlések, illetve magyarázatos kivonatok sora a tibeti szent könyvekből. Szaktudományos műveltség nélkül nehezen olvashatók szélesebb érdeklődésre inkább a bevezető, valamint az életrajzi tanulmány tarthat számot. - A mostani kiadás főként a bevezető jegyzetapparátusának felfrissítésével bővült, elmaradt viszont a szerző életére vonatkozó fényképanyag. ISBN: 978-973-26-0927-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 710 Ft

Az aukció vége: 2011-08-30 18:08
. Kőrösi Csoma : Buddha élete és tanításai: - Jelenlegi ára: 1 710 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése