2011. november 28., hétfő

Fagyálló Glicosam 5kg -70C koncentrátum (piros - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

A termék megfelel az MSZ 924 82 - 88 szabvány előírásainak. 60: 40 tf. % hígításban -60 Celsius fok, 50: 50 tf. % esetén -36 Celsius fok a kristályosodás kezdeti hőmérséklete. Alkalmas valamennyi személy - és tehergépkocsi, mezőgazdasági és építőipari gép, valamint ipari berendezések nyitott és zárt hűtőrendszeréhez, különösen ajánlott a modern alumínium ötvözetekből készült berendezésekhez. A Glicosam ALU konc. fagyálló hűtőfolyadék megfelel az AFNOR NFR 15 - 601, a BS 6580 - BS 5117, ASTM D 3306, D 4656, D 85, SAE J 1034 szabványok előírásainak is. HÍGÍTÁS NÉLKÜL NEM HASZNÁLHATÓ! Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alól kivételek a munkaszüneti napok. A levelekre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztül is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat. NAGYON FONTOS! Az összes termékünk esetében ki lehet választani az ajánlott levél előreutalás utáni opciót, mely 500Ft-ra van beárazva. Ez az összeg tájékoztató jellegű. A termék súlya nem haladhatja meg a 350grammot. Csakis abban az esetben tudjuk elküldeni ebben az összegben a terméket. Könyöklők, hóláncok, akkumulátortöltők, szőnyegek stb... termékek a 2KG-os súlyhatárt is meghaladja. Ezek a termékek kizárólag csomagként adhatók postára. Sajnos itt is kiválasztható az ajánlott levél opció, ugyanis az összes feltöltött termékünk esetében egységesíti a szállítási költséget a VATERA. Ezért, ha úgy gondolja, hogy a termék már magasabb szállítási költség kategóriába tartozna és Önnek már nem lenne kifizetődő, akkor kérem NE rendelje meg a terméket, vagy érdeklődjön az aktuális termék szállítási költsége felöl. Köszönöm megértését.


Jelenlegi ára: 4 240 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 05:30
. Fagyálló Glicosam 5kg -70C koncentrátum (piros - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése